David Lindenaar stelt zich voor

"Dag allen!
Langs deze weg wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is David Lindenaar en woon sinds april 2012 in Oostzaan. Ik woon nog niet lang in het dorp. Maar wil er wel graag lang blijven wonen. Ik ben nu ongeveer 14 jaar lid van GroenLinks. Ik ben van 2010-2012 raadslid geweest voor GroenLinks in Amsterdam Zuidoost. Helaas ben ik verplicht afgetreden wegens een verhuizing naar Oostzaan. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Verder heb ik mij ingezet voor verschillende verkiezingen en heb ik meerdere activiteiten voor GroenLinks in Amsterdam Zuidoost georganiseerd. Zo heb ik bijvoorbeeld een activiteit over het behoud van de flat Kleiburg georganiseerd en activiteiten over het behoud van de Gaasperplas.
Ik heb politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn professionele leven ben ik subsidieadviseur. Ik ben getrouwd met mijn prachtige vrouw Angela.


beediging

Als hobbies beoefen ik onder andere schaatsen en onderwaterhockey. Mijn grote hobby is sportduiken. Daar ken ik 't Twiske van. Op mijn 17e heb ik hier mijn eerste duik mogen maken. Het is er onderwater prachtig. Dit prachtige natuurgebied moet behouden blijven en de natuurwaarde moet waar mogelijk worden vergroot en worden verbeterd.

Ik hoop mij de komende tijd goed in te kunnen zetten voor alle inwoners van Oostzaan en Groenlinks."


TERUG