TOCHT DER TOCHTEN VOOR GROENLINKS

1000 kilometer met de GroenLinks campagnebakfiets door NoordHolland,
dat was de belofte die Vincent Koerse deed op de ledenvergadering. Die zesde zetel moet er komen en om op plek 6 van de lijst te staan vond Koerse dat er wel iets bijzonders tegenover mocht staan.

De verwachting is dat Vincent op dinsdag 17 maart tussen 10.00 en 11.00 uur door Oostzaan fietst.

De bakfiets is verstevigd, de banden zijn opgepompt en inmiddels liggen de eerste kilometers door weer en wind alweer achter ons. De route leid door alle 51 gemeenten van onze prachtige provincie. De fietspaden en bewegwijzering ondergaan ook meteen een praktische inspectie.
Tijdens de tocht zullen er ook lokale GroenLinksers aansluiten, om voorbeelden van verduurzaming te laten zien en te zorgen dat de tocht wel langs de mooiste plekjes van NoordHolland gaat.

koersebakfiets

In de voorjaarsvakantie vertrok expeditie Texel vanuit uitvalsbasis Monnickendam.
Vanaf 7 maart ging de grote ronde door NoordHolland van start, door
WestFriesland, Kennemerland, Amstelland en via 't Gooi weer terug.

16 en 17 maart maakt Koerse een ererondje door zijn eigen ZaanstreekWaterland. Op de verkiezingsdag 18 maart trekt Vincent van Monnickendam via Amsterdam naar de finish in Haarlem. Waar hij voor het provinciehuis gehuldigd zal worden door GroenLinks lijsttrekker Alwin Hietbrink. Dezelfde avond zal blijken of er inderdaad een zetel bijgefietst is in NoordHolland.

Tijdens de tocht live te volgen via @VincentKoerse
Na elke etappe verslag op
http://vincent.koerse.nl

Bel Vincent op 0613793494

De verwachting is dat Vincent op dinsdag 17 maart tussen 10.00 en 11.00 uur door Oostzaan fietst.

TERUG